Staat jouw vraag hieronder er niet tussen?

Check dan ook onze FAQ voor opdrachtgevers en Studenten!

FAQ algemeen

Hieronder geven wij antwoord op de algemene veelgestelde vragen.

Hoe kan ik geld verdienen?

Wil je snel geld verdienen? Of zoek je een bijbaan die aansluit bij je studie zodat je relevante werkervaring op kan doen? Een combinatie zou natuurlijk de meest ideale situatie zijn. Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres! Recruit a Student is een ambitieus en snel groeiend studentenuitzendbureau en heeft voor iedere student de juiste baan waarmee je snel geld kunt verdienen. Wat je motivatie ook is of wat je voorkeuren ook zijn, er is altijd een baan bij die bij jou past. Dus schrijf je snel in via de website of bezoek één van onze vestigingen.


Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Jouw persoonsgegevens blijven uitsluitend in het bezit van Recruit a Student. Wij verkopen geen gegevens door aan derden. Je gegevens worden uitsluitend getoond aan bedrijven die aangesloten zijn bij onze organisatie en die jou kunnen helpen aan een leuke (bij)baan, vakantiewerk, stage of afstudeeropdracht.


Zijn er kosten verbonden aan het inschrijven?

Nee, voor jou als student is het inschrijven bij Recruit a Student gratis. Wij ontvangen een vergoeding van de bedrijven die bij ons aangesloten zijn.


Kan ik bij Recruit a Student terecht voor parttime werk?

Jazeker! Recruit a Student heeft een uitgebreid aanbod van zowel bijbanen, vakantiewerk, stages als afstudeeropdrachten. Heb je inmiddels je studie afgerond, dan kun je bij Recruit a Student ook terecht voor een mooie startersfunctie bij gerenommeerde bedrijven.


Wat doet Recruit a Student? 

Recruit a Student bemiddelt tussen werkgevers en studenten die een hbo- of wo-opleiding volgen. Bij Recruit a Student kun je terecht voor bijbanen, vakantiewerk, stages en afstudeeropdrachten. Heb je inmiddels je studie afgerond, dan verzorgen wij de werving en selectie van starters bij gerenommeerde bedrijven.


Wat is het verschil tussen een studentenuitzendbureau en een regulier uitzendbureau?

Zowel Recruit a Student als een regulier uitzendbureau zijn beiden uitzendbureaus. Toch is er een verschil, want Recruit a Student richt zich specifiek op de doelgroep hbo- en wo-studenten. Een regulier uitzendbureau is voor een breder publiek bestemd, dus niet alleen gericht op studenten. Ben jij als student op zoek naar een leuke bijbaan? Schrijf je dan in op de website en bekijk direct de leukste vacatures.


Waar is Recruit a Student gevestigd?

Recruit a Student heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. Ook is Recruit a Student druk bezig om het aantal vestigingen uit te breiden zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt zit! Kijk op de contact pagina voor het meest recente overzicht van alle vestigingen.


Kan ik bij Recruit a Student terecht voor vakantiewerk?

Jazeker! Recruit a Student heeft een uitgebreid aanbod van zowel bijbanen, vakantiewerk, stages als afstudeeropdrachten. Heb je inmiddels je studie afgerond, dan kun je bij Recruit a Student ook terecht voor een mooie startersfunctie bij gerenommeerde bedrijven.