Uitzenden

Wanneer kiest u voor uitzendkrachten?

Komt u handen tekort in drukke dagen of bij langdurige ziekte? Dan heeft u mensen nodig die snel inzetbaar zijn, een minimale inwerktijd nodig hebben en maximaal rendement opleveren. Recruit a Student kan putten uit een bestand van 10.000 studenten van universitair niveau. Door zorgvuldige screening garanderen wij ambitieuze kandidaten die van aanpakken weten en bereid zijn om hard te werken. Een visitekaartje voor uw bedrijf.

Inzichtelijk uitzendproces

Recruit a Student heeft het uitzendproces door de jaren heen geoptimaliseerd om het zo inzichtelijk mogelijk te maken. Met een persoonlijke inlogcode heeft u toegang tot onze digitale omgeving en de  Poolmanager-app. Hier vindt u alles terug over de voortgang en de planning van elk project. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag volgen wie waar en wanneer gepland staat en kunt u ook nieuwe aanvragen doorgeven.

Heeft u liever persoonlijk contact? Dan kunt u uiteraard altijd telefonisch contact opnemen met één van onze vestiging.

Waarom uitzenden?

Stap Tijd besparen?
Stap Geen zorgen
Stap Gemotiveerde studenten
Stap Neem contact op

Allereerst is het werken met Recruit a Student tijdbesparend. Geen cv’s meer doorspitten, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen u alleen de beste kandidaten voor de functie.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar zodat u de mogelijkheid heeft de studenten alleen in te zetten wanneer u hen werkelijk nodig heeft. U zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren. Recruit a Student verzorgt de verloning van de uren en de begeleiding van de kandidaten.

Daarnaast willen onze studenten graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze werkstudenten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een student doorgroeit tot vaste kracht binnen uw bedrijf. U bespaart zo kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe vaste medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in een uitzendkracht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?