Banner

Voor het talent van morgen

Recruit a Student is een uitzendbureau, speciaal voor studenten. Ons doel? Studenten de kans bieden om te ontdekken. Ontdekken waar je interesses liggen, waar je goed in bent. En zeker ook wat je niet wil doen. Vallen en opstaan. Ervaren en leren. Door bij veel verschillende werkplekken en sectoren te kijken, leer je jezelf steeds beter kennen. Dit helpt je om na je studie beter te weten wat je wil gaan doen.

Alle voordelen

Op een rij

  • Snel aan het werk
  • Elke week uitbetaald
  • Flexibel aan de slag
  • Bij meerdere opdrachten
  • Relevante ervaring opdoen
  • Geen verplichtingen

Hoe het ooit begon

Niels had december 2015 een afspraak met Jaap en Remco, de grondleggers van Recruit a Student, dit heeft geresulteerd in een fantastische samenwerking. Op 1 januari 2016 zijn we begonnen met het logistiek proces van auto’s op de luchthaven Zaventem. In het begin hebben we veel moeten leren over de Belgische cultuur en wetgeving. We hebben dit al snel uit kunnen bouwen met vele studenten in verschillende Belgische steden. Daarnaast hebben we ook snel goede relaties op kunnen bouwen met een fantastisch team. Recruit a Student is vandaag de dag niet meer weg te denken uit België.

Een betrokken coach

Betrokkenheid bij zowel de werkgever als de student is een van de eigenschappen die Recruit a Student zo uniek maakt.

Het aanspreken en helpen van studenten tijdens de job of het voorbereiden op een sollicitatiegesprek is wat Niels graag doet. Als oud-leerkracht wil hij iedereen een kans geven om bij te leren op zoveel mogelijk verschillende jobs binnen de studierichting/opleiding.

Over vijf jaar zien wij onszelf…

Recruit a Student is een jong en flitsend bedrijf en wil graag de komende jaren uitbreiden naar de verschillende steden in België. Zo kan het uitgroeien tot een veelzijdige dienstverlening met landelijke dekking.

Het team van België

Team Belgie

Ons Team

Elke Vandecruys

Elke Vandecruys

Financiële administratie
Niels Heshof

Niels Heshof

Zaakvoerder
Max Pierre

Max Pierre

Accountmanager
Amy de Blick

Amy de Blick

Accountmanager
Julien Renders

Julien Renders

Projectleider